top of page

Bizony, az ÚR ajándéka a gyermek,

az anyaméh gyümölcse jutalom. 
Zsoltárok 127:3

Baba-Mama klubjainkat a gyülekezet épületében tartjuk heti rendszerességgel. Célunk, hogy az anyukáknak és gyermekeiknek tartalmas délelőtti elfoglaltságot kínáljunk. Alkalmainkon mondókákat, verseket, énekeket tanulunk, hangszerekkel ismerkedünk, gyermekeinek mozgását fejlesztjük játékos formában. Gabi saját honlapján az anyukáknak összegyűjtött anyagokkal is segíti a tájékozódást különböző témákban, valamint minden alkalommal lelki útravalót is készít, amivel igyekszik útmutatást adni a mindennapokhoz. 

 

A klubról az oroszlányi TV által készített rövid bemutatófilm itt megtekinthető:

http://www.oroszlanyimedia.hu/hirek/2017/04/09/szeretgeto-baba-vilag-

Gabi Baba-Mama honlapja pedig itt érhető el: http://babahaz.webnode.hu

Helyszín: 2840 Oroszlány, Radnóti u. 43.
Időpont: Kedd, délelőtt 10:00-12:00
 

Pásztorné Kis Gabriella vagyok és minden héten kedden 10:00-12:00 tartom a klub foglalkozásait.  Szeretettel várok minden olyan 0-3 év közötti gyermeket és édesanyát,

akik szeretnek énekelni, 

mondókázni, hasonló korú 

gyermekekkel játszani, 

beszélgetni, esetleg új 

könyvekkel megismerkedni.

                                                                               
2002-ben szereztem Óvónői diplomát az ELTÉ TÓFK karán, majd a XIII. kerületi Meséskert óvodában dolgoztam 1 évet. Munkámat 2003-tól már az oroszlányi Brunszvik Teréz Óvodában folytattam és közben a Nyugat-magyarországi Egyetemen szereztem Gyógypedagógus diplomát 2006 februárjában. Munkámat a hivatásomnak tekintem ezért mindig törekszem pontosan, precízen, felkészülten végezni és a folyamatos változásoknak megfelelni. Az ELTE PPK karán neveléstudományi mesterképzésen vettem részt és 2011-ben szereztem diplomát mint Okleveles Neveléstudomány szakos bölcsész. 2012. októberétől az országos szakértői névjegyzékbe kerültem mint Oktatási szakértő. Az óvodai munka mellett több évig vezettem óvodai, iskolai, vasárnapi iskolai hittanos csoportokat Oroszlány különböző nevelési, oktatási intézményeiben. Baba- Mama („szeretgető") klubunkat több éve vezetem és mindig nagy öröm számomra új anyukákat, gyermekeket megismerni és figyelni fejlődésüket. Jelenleg a klub vezetésén kívül három gyermekünkket igyekszem otthon nevelgetni.


Hiszem és vallom, hogy minden kisgyermek az Úr Isten ajándéka, ezért becsüljük meg Őket és bánjuk velük a nekik legmegfelelőbb módon.
Köszönöm, hogy benéztél, jó idő töltést és Isten áldását kívánom életedre!

 

Szeretettel: Pásztorné Gabi :)

bottom of page